Schuttert kon voor de overwinning rekenen op Hertogin van de Kouberg (den Ham Blue R). De merrie sprong foutloos in een onklopbare tijd van 60,39 seconden. Steve Guerdat werd tweede met Djazz D'Arvor (Quarz de Talma) en 61,63 seconden. Het brons is voor de Ier David Simpson met Balloon Cruise. De combinatie zette een tijd neer van 61,65 seconden. 

De Italiaanse Giulia Martinengo Marquet werd met Iney (Zirocco Blue VDL) vierde, Kendra Claricia Brinkop vervolledigt met Hilada (Kannan) de top vijf. 

Willem Greve werd met Cadeauminka (Kannan) tiende.

In de Small Tour werd Skye Morssinkhof knap tweede in het 1.30m. Zij zette met Baloubelle 5 (Baloubet) een tijd neer van 63,02 seconden maar moest Thomas Fasteus voor zich dulden. De Zweed sprong met True Gift (Cardento) in 60,38 seconden naar de overwinning. De Spanjaard Patricio Valdenebro Del Ray vervolledigt met Klimax van het Lindehof en 63,07 seconden het podium. 

Eleanor Hall McAteer en Hello Franklin (Billy Mexico) werden vierde, Blanca Gil Olive en Deesse Chavannaise (Cicero van Paemel) vijfde.

Klik hier voor de resultaten.