Gold 1.45m GP kwalificatie 

In de Gold 1.45m Grand Prix kwalificatie was het wederom Anouk de Ruijter die de Nederlandse sterkhouder bleek te zijn. In het zadel van Jones (v. Kannan) snelde ze naar een top tien klassering met een achtste plaats. Winst was er voor Jesus Garmendia Echevarria en Calias (v. Companiero) met een tijd van 29,93 seconden. Gerardo Menendez Mieres en Deus de Tus (v. Kannan) verzekerden zilver in 30,39 seconden. Aliz Alasztics en Concordia HB (v. Cassini II) vulden de top drie aan met een tijd van 30,45 seconden. 

Plaats vier was weggelegd voor Sergio Alvarez Moya en Alamo (v. Ukato). Duarte Seabra en Dourados 2 (v. Diarado) eindigden op vijf. 

Silver 1.25m 

In de Silver 1.25m rubriek was het Kasper de Boeck die met Gerenia (v. Cantos) de Belgische eer hoog wist te houden met een tweede plek. Fanny Mare met Mintou Vd Bisschop (v. Windows vh Costersveld) mochten de ereronde leiden. Lucas Boillot en Bokidoki Vd Kranenburg (v. Flamenco de Semilly) volgden de Boeck op met een derde plek. 

Jaime Astiz Alonso en Levi's Girl Z (v. Levisson) werden vierde en verwezen hiermee Anouk de Ruijter en Cini W Z (v. Comme IL Faut 5) naar de vijfde plek.