De spanning stijgt nu de lijst met ruiters wordt bekendgemaakt voor de Longines Global Champions Tour - Longines Paris Eiffel Jumping. In deze betoverende stad bereiden 's werelds beste ruiters zich voor op een krachtmeting die de inzet nog verder verhoogt. Parijs zal getuige zijn van een opmerkelijke sport- en entertainmentervaring, met een unieke mix van springsport, sociale betrokkenheid en culturele pracht.

Christian Ahlmann, winnaar van de LGCT Grand Prix van Parijs in 2023 en 2019, zal proberen zijn titel te verdedigen in het prachtige Parc de Bagatelle. LGCT-kampioensleider Eduardo Alvarez Aznar zal op jacht zijn naar maximale punten in de Franse hoofdstad om zijn dominante positie verder te verstevigen terwijl we de tweede helft van het seizoen naderen.

Het sterrenensemble van ruiters omvat ook LGCT-kampioenen zoals tweevoudig winnaars Edwina Tops-Alexander en Scott Brash. Gerenommeerde namen zoals de Belgische talenten Jérôme Guéry en Nicola Philippaerts, Duitse springsensatie Katrin Eckermann, de Ier Richard Howley, en ook Georgina Bloomberg en Kent Farrington uit de Verenigde Staten zullen allen strijden om de hoogste plek in Parijs te veroveren.

De beste Franse ruiters zullen met trots hun thuisland vertegenwoordigen in de Franse hoofdstad, met gerenommeerde talenten zoals Gregory Cottard, Julien AnquetinOlivier RobertRoger-Yves Bost en Philippe Rozier.

Ook het U25-talent komt deze week volop aan bod, met namen als Jack WhitakerSophie HinnersHarry AllenNatalie DeanMichael PenderSara Vingralkova, en de Franse U25-ruiters Antoine Ermann en Jeanne Sadran.



Bron: Persbericht
F. ©: LGCT