Melanie Cloarec wist in het eerste klassement, de Belgische amazone Leonie Peeters achter zich te houden. Samen met de negenjarige Europe d'Authuit (Kannan) sprong de Franse ruim één seconden sneller door de finish. Cloarec verwees zo Peeters met de 11-jarige sBs-merrie, Godlike van de Kapel (Balthazar Vp Wisbecq) naar de tweede plaats. Hippique.Immo-ruiter, Gilles Nuytens, volgde op de derde plek.

Nuytens vervolledigde de top drie in het zadel van de negenjarige Ohlala vh Kluizebos (Jamal vd Heffinck). De combinatie bleef nipt voor op Leopold van Asten en de achtjarige VDL Groep Kiara (Clearway). Op plaats vijf volgde Rodrigo Giesteira Almeida met Epure de B'Neville (Bisquet Balou C vd Mispelaere).  Ook Loewie Joppen plaatste zich in de top acht. Op de rug van Important Style VK (Falaise de Muze) sprong de Nederlander foutloos naar de zevende plek.

Tweemaal prijs voor Leopold van Asten!

In de tweede ranking sprong Leopold van Asten eveneens in de prijzen.  Van Asten plaatste zich zevende met de 15-jarige SF-merrie, VDL Groep Urane de Talma (Argentinus).

Alle resultaten