CSI* 1,30m

Kars Bonhof behaalde hier met Grand-Dessert de zesde plaats na een foutloze ronde van 64,64 seconden. Maximilian Schmid won met Santiago 276 voor Duitsland in 58,12 seconden, Grzegorz Nowak en Olimpia werden tweede met twee seconden meer voor het gastland. De Oostenrijkse Jennifer Brennand kon met Concerto Mio derde worden. 

CSI2* 1,40m

Olga Skrobacz en Orida-M wonnen in 35,98 seconden voor Polen. Kamil Papousek stuurde Mister Star vd Zandhoeve naar de tweede plaats voor Tsjechië, Markus Saurugg en Chester finishten als derde voor Oostenrijk. Rowen van de Mheen behaalde de achtste plaats met Good Morning B. 

CSIYH 6 & 7 yo

In deze proef voor jonge paarden won de Pool Jaroslaw Skrzyczynski met Quick Step, Kamil Papousek en Andrius Petrovas werkten de top drie af. Vincent Geerink stuurde Ipsylon foutloos naar de achtste plaats. 

CSIYH 5 yo

Hier werd Geerink vierde met Jacky Boy. Rowen van de Mheen volgde als vijfde met Luigi UB, Maureen Bonder werd zesde met Jersey Boy. Kamil Papousek won met Cherrado.

CSI* 1,20m

Maureen Bonder kon in deze proef ook nog achtste worden met Bonsoir Olympic. Het duo bleef foutloos. De Oekraïnse Larysa Krulik won met Zonenbold. 

Klik hier voor alle resultaten.