Martens was met de achtjarige KWPN ruin uit de stallen van Stoeterij Broere op geen enkele fout te betrappen en werd vijfde. Op zes volgde de KWPN merrie Goanita, een dochter van Zandor R van Stal Hendrix onder Oda Charlotte Lyngvaer. Bert Jan van de Pol plaatste zich met Cahlista Z (Caruso) op twaalf, Jan Conijn en Gigolo van de Berghoeve Z kwamen op veertien. 

Op Javanna van de Torredreef, een BWP merrie uit de fokkerij van Henk Verplancke was Lauranne Spits bijna een seconde sneller dan Sacha Beghuin, die voor de gelegenheid Leon of the Paddocks Z gezadeld had. Beghuin kwam met de Z-hengst van Levisto op twee. De Franse Laura Klein rondde de top drie af met de achtjarige Fivestar des Baleines (What a Quickstar R). 

Resultaten

De dag werd besloten met de CSI1* 1.15m rubriek. Ben Spreuwenberg stuurde Antonio, een KWPN ruin van Oklund uit de fokkerij van W. Oldengarm naar de gedeeld vierde plaats. Marie Schalken klasseerde zich met Sensation Z (Starpower) net als Jackie Schalken en Kanjer van de Blauwendraad.