In de 1.40m internationale rubriek sprong Jesus Garmendia Echevarria met Valut 2 (Valentino 240) naar de winst. Het paar bleek nipt sneller dan Marlon Modolo Zanotelli en de 9-jarige Zangersheide-merrie, Talina du Vivier Z (Taalex). Voor eigen publiek vervolledigde Dries Dekkers de top drie. Dekkers loodste zijn Kannan-zoon, Kalesco net onder de chrono van Tom Schellekens.

De Nederlandse springruiter strandde net buiten het podium in het zadel van de 10-jarige KWPN-merrie, Jolet van de Zietfort (Joop III). Schellekens plaatste zich eveneens op de negende plek, na een foutloze omloop met Interessant van de Zietfort (Damien W). België's Michael Vreys vervolledigde de top vijf in het zadel van zijn eigen gefokte, Chica Bomb Van Plockroy Z (Comment vh Lindehof). 

Van Wanrooij scoort bij Youngsters!

In de rubriek voor vijf-en zesjarigen bleef Alexander McLean met Ses Moulin Rouge (Goldstar) nipt voor op Dries Dekkers en de Zangersheide-ruin, A Classic Azzaro Z (Azzaro VDB Z). Net buiten de top drie plaatste Yindee Van Wanrooij zich met Undercover (Uriko) op een vierde plaats.

Alle uitslagen