Acht combinaties wisten een dubbel foutloze omloop neer te zetten in deze Grote Prijs. Lazarus en de achtjarige zoon van Lector vd Bisschop bleven nipt voor op Olivier Philippaerts en Precious Dwerse Hagen (Cornet Obolensky, fokker: De Dwerse Hagen). Voor eigen publiek vervolledigde Tom Martens de top drie.

Martens en de zevenjarige Eowyn de Goedereede Z (Elvis ter Putte) verwezen, Laura Stotzem met Guitlermo (Tangelo vd Zuuthoeve) naar de vierde plaats. De top vijf van deze Grand Prix werd afgewerkt door Tristan Guisson en Karel Cox' Endossa.

Eerder hield Martin Sterzenbach met Cassin (Cassilano) , Niels Tacken van de winst in de 1.35/1.40m op tijd. Tacken volgde met de achtjarige Klaartje C (Grand Slam VDL) voor Elliott Gordon en Monterrey Bay (Monte Bellini). Net buiten de top drie volgde Mathijs Van Asten met Comme Il Man (Comme Il Faut) voor Renee de Weert en Grande Dame du Huit (Diamant de Semilly).


WIN EEN GRATIS STARTPLAATS (inc. stal) voor EMMERS CUP Peelbergen


Op vrijdag was de hoofdwinst weggelegd voor Marcel Scherenberg en de negenjarige Zac S (Zinedine). Op ruim één seconde verschil volgde Johan Bergs met Luna Especiale (Cape Coral Z) in deze 1.40m rubriek. België's Jean-Baptiste de Brabandere (Air Jordan Z) vervolledigde de top drie.

Alle uitslagen