Met Lady Angeles (v. Los Angeles) eindigde ze op de tweede plaats. De OS-merrie kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 66,76 seconden. Ciaran Nallon en Rockwell RC (v. Kannan) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 66,90 seconden. 

Edouard Le Boux (Elliot de Talma) en Emma Stoker (Orphea HQ) vervolledigden de top vijf.

Andere Nederlandse klasseringen kwamen van Doron Kuipers (Just A Moment van't Heerenhuys) en Skye Morssinkhof (Juanito van de Zeilhoek). 

6-jarigen 

Bij de 6-jarige paarden reed Cian Goggins naar de overwinning. Ook hier werd er rechtstreeks tegen de klok gesprongen en in het zadel van Castleforbes Fedora (v. Cornet Obolensky) sprong hij een foutloze ronde in 65,02 seconden. Pascal Levy en Palesta ATS (v. Indoctro) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde in 66,79 seconden. Henk van de Pol zorgde hier voor de beste Nederlandse prestatie. Hij reed Kick Starter GLN (v. Starpower) foutloos naar de finish in 66,80 seconden. Dat leverde hem de derde plaats op. 

Molly Hay (Kiek Now S) en Alice Palmer (Vegas Z) vervolledigden de top vijf. 

Senna Everse kon zich met Kamilla (v. Casago) klasseren op de elfde plaats. 

5-jarigen 

Anoek van der Pluijm schreef op haar beurt de rubriek voor 5-jarige paarden op haar naam. In het zadel van de KWPN-ruin Limited Edition (v. Gullit HBC) sprong ze een foutloze ronde in 25,52 seconden. Rikke Haastrup en Early F (v. Eldorado vd Zeshoek) eindigden op de tweede plaats. De Deense stuurde haar hengst foutloos rond en klokte af in 26,07 seconden. Aniek Diks was met Landreau (v. Glenfiddich VDL) goed voor de derde plaats. Dit na een vlotte nulronde in 26,25 seconden. 

Danny Dunne (Alice d'Eygendom Z) en Susan Fitzpatrick (Keatingstown Leia) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Senna Everse (Lordly W) en Georgina Maas (Calouandra PS) zorgden opnieuw voor Nederlandse klasseringen.

Klik hier voor alle resultaten