Big Tour 1m50

Het hoofdnummer van de dag was een 1m50 rubriek van de CSI4* competitie waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. De winst ging naar der Duitser David Will. Hij rekende op Forest Gump 29 (v. Forsyth) om in 64,88 seconden een foutloze ronde te springen. Hij bleef hiermee MY Way B. & V. (v. Emerald) voor die onder het zadel van Michael G Duffy naar de tweede plaats sprong. Deze combinatie sprong een foutloze ronde in 67,90 seconden. Derin Demirsoy eindigde op zijn beurt op de derde plaats. Hij reed Dadjak ter Puttenen (v. Toulon) naar de derde plaats. De BWP-ruin liet alle balken in de lepels en finishte in 68,00 seconden. 

Jérôme Guery (Grupo Prom Diego) en Kevin Jochems (Turbo Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Voor Kim Emmen en Artist vh Marienshof Z (v. Arezzo VDL) was er een veertiende plaats na een foutloze ronde in 71,98 seconden. 

Medium Tour 1m40

In het 1m40 was er een Spaanse overwinning. Mariano Martinez Bastida reed Quicksilver (v. Quick Star) foutloos naar de finish in 55,47 seconden. Matthew Sampson eindigde op de tweede plaats. Hij kon de nul behouden in het zadel van Cristo Beech (v. It's the Bussiness) en stopte de chrono na 56,20 seconden. Doron Kuipers hield opnieuw de Nederlandse eer hoog. Hij reed Hollywood VK (v. Berlin) foutloos naar de finish in 57,09 seconden. 

Ciaran Nallon (Cayenne d'Ive Z) en Linda Heed (Heartcore L) konden zich klasseren op de vierde en de vijfde plaats. 

Medium Tour 1m30

In het 1m30 sprong de Selle Français hengst Urioso de Laume (v. Diams du Grasset) naar de overwinning. Onder het zadel van Dag Ove Kingsrod sprong hij een foutloze ronde in 66,40 seconden. Antonio Marinas Soto en Iep (v. Zambesi) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen in 67,14 seconden. Rikke Haastrup en Coupe Dior (v. Coupe de Coeur) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 68,91 seconden. 

Pauline Broucqsault (Cassiopee D'Epic) en Jennifer Hochstadter (Dexter Fontenis Z) vervolledigden de top vijf. 

Nederlandse klasseringen kwamen van Stefanie Caroll (Air Wings Z), Gerco Schröder (New Star vd Berghoeve) en Vincent Voorn (Mark 19). 

Klik hier voor alle resultaten