De altijd opvallende Yuri Mansur kon in deze rubriek rekenen op Miss Blue Mystic Rose. De tienjarige Chacco Blue dochter bleef hier keurig van het hout en het tweetal eindigde zo met 64.95 seconden op de tweede plaats. Dat de Belgen vandaag goed weten te presteren was al bekend. Ook Gilles Thomas sluit zich aan de rij met een fantastische podiumplaats in het zadel van Elfra van Beek Z. De negenjarige Zangersheide goedgekeurde hengst uit El Salvador snelde met Thomas in het zadel naar een derde plaats in 66.93 seconden. 

De Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar rekende op Enjoy de la Mure (Vigo Cece) die hij naar de vierde plaats stuurde. De vijfde plaats ging naar Ales Opartny met Forewer, die eveneens foutloos bleven. 


1.30

Ook een viersterren 1.30m rubriek stond aan het einde van de dag nog op het programma. Daar zien we Doron Kuipers terug op het podium. Met de E-Star dochter Just A Moment van T Heerenhuys noteerde hij na een foutloze omloop en een tijd van 23.45 seconden een fantastische tweede plaats. 

Vincent Voorn stuurde Zeus nog na een keurige foutloze omloop naar een achtste plaats. 


 

Resultaten