"De Brussels Stephex Masters brengt 's werelds beste amateur- en profruiters samen voor één onvergetelijke week. Het hoge niveau van professionalisme maakt dit evenement tot een belevenis, met zowel ongelooflijke atletische prestaties als entertainment, tal van off track activiteiten en een onovertroffen sfeer. 

En zoals we vorige week al zeiden, hebben we deze zomer een nieuwe locatie. Wat betekent, een nieuwe arena!", laat de organisatie weten. De organisatie zal de piste verhuizen naar het westen van hun eigendom in het hartje van België. 

Eigenaar Stephan Conter licht toe: "De nieuwe Brussels Stephex Masters zal volledig op gras zijn dit jaar. We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen op de nieuwe Stephex graspiste!"

"Conter is, net als vele anderen, van mening dat een goede grasbodem onverslaanbaar is qua blessurepreventie voor de paarden die op het hoogste niveau presteren", schrijft de organisatie. 

De Stephex Masters 5* competitie vormt een van de highlights van het jaar en zal plaatsvinden van 24 tot en met 28 augustus. 


Bron: FB Stephex Masters