Morssinkhof kon de KWPN merrie van Glenfiddich VDL foutloos doorheen het 1.25m hoge parcours loodsen en had daarbij een tijd die goed was voor de tweede plek. Met enkele honderdsten verschil was de ZweedJens Wickström sneller op Imagine du Vert (Vagabond de La Pomme). Rik Hemeryck greep het brons in combinatie met Sam de Lauzelle, een BWP ruin van Windows vh Costersveld.

Constant van Paesschen boeket met Merlot de Muze (Nabab de Reve) winst in de Silver 1.25m rubriek. Skye Morssinkhof greep de vierde plaats in het zadel van Baily Del Pioppeto (Comme il Faut). 

De 1.40m Gold Tour rubriek kreeg een gesplitste uitslag wegens de grote opkomst. Jérôme Guery zette zich met de 9-jarige Jyrado vh Bovenhoekshof (By Ceira d'Ick) gans bovenaan. Het duo bleef ruim een seconde voor op de Brit Christopher Franks met Kannabalou (Balou du Rouet). De Fransman Xavier Hazebroucq besloot de top drie met de 8-jarige Champagne Destiny's Z (Windows vh Costersveld). Robert Vos had het beste Nederlandse resultaat en stuurde Helsinki VDO (Cardento) naar vier. 

Alle resultaten


F. ©: 1clicphoto