Megan Li en Ego (v. Cathino Z) volgden op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde te springen en klokten af in 29,10 seconden. Voor Bart Jay Junior Vandecasteele en Espirt de l'Esprit Z (v. Elvis ter Putte) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,25 seconden. 

Leandro Jose Abrahao (Virtual Boy de Sheloa) en Sophie Evans (Florida van Maarle) konden zich ook klasseren. Voor Kasper de Boeck (Taloudor Kz) was er een zesde plaats. 

1m35 U25

Ook in het 1m35 voor de U25 ruiters reed Rik Nauta naar de overwinning. Dit keer zadelde hij Limestone Grey (v. Try-Time) om in 26,32 seconden een foutloze ronde te springen. Helena Beyers volgde met Mito vd Zilverenhoek (v. Mylord Carthago) op de tweede plaats; Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en klokten af in 29,83 seconden. Kerstin Deakin (Qlicious) vervolledigde de top drie.

Voor Iris Michels (Isaac) en Teddy van de Rijt (Herma) was er ook een klassering. 

1m15 pony's

In de CSIP competitie reed Siebe Leemans op het podium. Hij rekende op Orchid's Lonette (v. Kanshebber) om naar de derde plaats te springen. Voor Femke Meenhuis (Call me Sp We) was er een vijfde plek.