Katja Haep volgde op de tweede plaats. Zij kon in het zadel van Jasmin (v. Comme Il Faut) een foutloze ronde achter haar naam noteren en stopte de chrono na 37,38 seconden. Anais Case werd derde als snelste vierpunter. Zij kreeg met Ice Cream Sept Z (v. Inshallah de Muze) één springfout n de basisronde. 

Victoria Balcaen (Cesar) en Ivo Gijbels (Idalgo d'Arsouilles) volgden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m20 ging de overwinning naar Jonathan Soquet. Hij was de snelste in deze rubriek die rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. In het zadel van Paparazzi Giguellerie Z (v. Peppermill) kon hij de nul behouden en klokte hij af in 57,86 seconden. Een tijd die door geen enkele andere combinatie te evenaren bleek. Séverine Gillet kwam met Hamlet du Houmier (v. Durban de Cornemont) het dichtst in de buurt met een tijd van 60,80 seconden. Dit leverde haar de tweede plaats op. Loise Vaisiere en Louis D or de Cassini vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 61,40 seconden.

Victoria Balcaen (Oilily Deceuninck) en Sanne De Jong (Malina) werden vierde en vijfde.

In het 1m10 reed Senna Stassen naar de overwinning. Met Lady Angeles (v. Los Angeles 20) onder het zadel, sprong ze een foutloze ronde in 55,14 seconden. Manon Poussart volgde met Cadidja du Chenois (v. Kashmir van Schuttershof) op de tweede plaats. Deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 56,08 seconden. Zoé Fonteyn en Lakkato de Litrange CXXIII (v. Stakkato) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 58,65 seconden. 

Lisa Westenbrugge (Don Uitzendgroeps Top Level) en Manon Burton (Cependant des Avelines) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

In het 1m00 voor zag de top drie er als volgt uit: Alexia Senis (Happy River), Pauline Musick (Kallino), Senna Stassen (Chepetto v Bergerhof). In het 90 cm waren Tifanny Vansweevelt (Divergenty Z), Mona Vergnanini (Delma du Coin) en Marissa Blankert (Bliksem) de podiumkandidaten.

Klik hier voor alle resultaten