Sanne Thijssen had met de negenjarige ruin meteen een snelle tijd neergezet en stond aan de leiding. Even leek het alsof niemand het duo nog zou kunnen voorbijsteken, maar toen kwam Jiri Tmej. De Tsjechische reed Ekatharina (v. Casall) ruim een seconde sneller over de finish en nam de overwinning van Thijssen af. De Noorse Jenny Krogsaeter stuurde de KWPN merrie Kwik Tweet (v. For Pleasure) naar de laatste podiumplaats. 

Onder Nederlandse vlag zagen we Tom Schellekens op zes in het zadel van Honette (v. Dakar VDL). Bart van der Maat was de laatste Nederlandse combinatie met Kwik One (v. F One Usa), een KWPN hengst, om zich te plaatsen en werd veertiende. 

Resultaten

Bij de zeven- en achtjarige paarden moesten de Nederlandse combinatie de podiumplaatsen uit handen geven. Sabrina van Rijswijk zorgde voor het beste resultaat en kwam met de zevenjarige Quinci vd Bisschop (v. Harley) net buiten het podium op vier terecht. Kristian Houwen volgde op vijf in het zadel van de zevenjarige KWPN hengst Lay Out (v. Verdi TN). Johan Bergs stuurde Lolita O.A. (v. Douglas) naar zes. 

Binnen de top tien kwam Houwen nog eens op negen, hier met Liletto (v. Harley). Renee de Weert was de laatste om zich te plaatsen en kwam met Grande Dame du Huit (v. Diamant de Semilly) op vijftien. 

Resultaten