Sanne Thijssen en haar zesjarige For Pleasure-nazaat, La Pleasure wisten als enige de chrono foutloos te houden onder de 62 seconden. In de internationale Youngster rubriek verwees het duo Christian Kukuk met Chelsea (Cador 5) naar de tweede plaats. De Italiaanse springruiter, Emanuele Gaudiano volgde op de derde plaats met de Belgisch gefokte, Cor vd Kattevennen Z (Cornet Obolensky).

Net buiten het podium loodste Molly Hay haar Fala Brecourt (Urano de Cartigny) naar de vierde plaats voor Romain Potin en Fee Delhaut (Tzigano Massuere).

Lars Kersten schittert op Big Tour Podium

Eerder reed Lars Kersen op het podium met zijn  10-jarige Hallilea (VDL Zirocco Blue) in de 1.45m CSI2* rubriek. Het Nederlandse duo moest enkel Emanuele Gaudiano voor zich dulden. De Italiaan won eerder al bij Tops en schreef nu de winst op naam in het zadel van Vasco (Chacco-Blue).  Het volledig podium strandde op minder dan een halve seconde verschil van elkaar. Kersten verwees uiteindelijk Julien Anquetin met Baya du Ter (Kannan) naar de derde trede van het podium.

De Fransman werd op ruim één seconde gevolgd door Jessica Springsteen  en haar Naomi van het Keizershof (Cardento). Voor eigen publiek vervolledigde Niels Kersten de top vijf op de rug van de zoon van Indoctro, Grieg S.

Uitslag YH

Uitslag 1.45m