Na een barrage met zestien sprong Sanne Thijssen met haar Quinar -zoon, Con Quidam RB deze ochtend naar de winst in de 1.50m Medium Tour. Het paar bleef slechts vijf honderdsten van een seconde voor op Richard Howley (IRL) en de 14-jarige Mansini LTD (Caressini L). Op de derde plaats strandde Sohie Hinners en de negenjarige Addressee (Messenger).

Net buiten deze top drie zette Kevin Jochems het Nederlandse feest verder. Jochems sprong met de 10-jarige Christianus (Christian) foutloos naar de vijfde plek. 

Ook in de 1.45m Ladies Cup liet Sanne Thijssen zich opvallen. Thijssen loodste haar 10-jarige Zangersheide-merrie, Cupcake Z (Chacco-Blue) foutloos naar de vierde plaats. Proefwinst kwam op naam van Nicole Lockhead Anderson en Emerald Irish Cruise (Ringfort Cruise).

Eerder plaatste Anouk De Ruijter zich met Tinka's Boy Jr. W Z (Tinka's Boy) in de prijzen in de 1.45m Invitational Tour. De Nederlandse wist nog net een prijs te kapen met één seconde tijd op naam. Proefwinst kwam op naam van de Ier, Patrick Hickey en zijn 9-jarige Emelee (Emerald).


Foto©: Equus Media / Andalucia Sunshine Tour