Martin Fuchs en de 9-jarige Che Tipa (Casero della Caccia) kruisten de finish in 28,68 seconden. Op minder dan één tiende van een seconde, volgde de Nederlandse amazone, Sanne Thijssen met onder het zadel de 10 jarige Clarimo-zoon, Chuck 50. Thijssen bleef op haar beurt nipt voor op Alexander Butler en Pico (Chekhov Pzk).

Net buiten het podium verzekerde Henk van de Pol nog een vijfde plaats met onder het zadel de 12-jarige B Captain Norman (Bolero Ex Cayman). Het paar werd opgevolgd door landgenoot Kevin Jochems en Catch Me (Castelan). Jochems plaatste zich eveneens op de negende plek in het zadel van Calox (Cador).

Doron Kuipers en Sanne Thijssen scoren

In de aansluitende 1.35m rubriek snelde Doron Kuipers met de negenjarige Just A Moment van 't Heerenhuys (E Star) naar de winst. Op het podium volgde landgenote Sanne Thijssen met de 11-jarige Corland-zoon, Mascotte of the Paddocks.

Ook in de 1.40m rubriek verzamelden de Nederlandse duo's prijzen. Roosje Brouwer sprong met Stal Everse's I-Star (Big Star) foutloos naar de vijfde plaats. Brouwer werd opgevolgd door Vincent Voorn met Zeus en Michael Greeve met Watermill Art SFN (Connect).