Voor deze rubriek had Sander de zesjarige KWPN-merrie Lareusa S (v. Toulon) gezadeld. In de tweede fase waren ze snel en foutloos wat resulteerde in een tijd van 27,92 seconden. Het bleek een tijd die niemand nog kon verbeteren. Lareusa S was meteen ook de beste zesjarige van deze proef.  

Kenny Paraic was net iets trager. Met Bennys Lass (v. Tullibards Bennys Legacy) finishte hij in een tijd van 29,23 seconden, goed voor de tweede plaats. De derde plaats was opnieuw voor Nederland dankzij Noëlle van der Velde en Le Chic O (v. Glenfiddich VDL). Ierland zagen we terug op de vierde plaats met Conor Drain en Covehill Charlie (v. Emerald van't Ruytershof). Sander Naber nam ook de vijfde plaats voor zijn rekening, nu met Arend Van Het Holtrijk Z (v. Akarad Hero Z). 

Verder konden ook Janine van den Berg - Ten Kate (Lutalo TK), Nicole Eggens (Lesia Z & Loharna), Britt Schaper (Bokito Van De Woestenheide), Bert-Jan Zuidema (Lubalia), Liesje Vrolijk (Liesje Vive) en Jack Broek (Mistral W) zich nog klasseren. 


Klik hier voor alle uitslagen.