In de CSI2* 1.45m Grand Prix die eveneens meetelde voor de Longines Ranking, was de overwinning er voor de Oostenrijker Christian Rhomberg. In het zadel van Dianca Z (v. Diamant de Semilly) snelde hij in 48,49 seconden naar de eerste plaats. Tamas Mraz en Bn Silver (v. Tangelo van de Zuuthoeve) volgde op twee in 49,17 seconden. Maksymilian Wechta en Clear Caretina (v. Caretino 2) namen genoegen met de derde plek en een tijd van 50,17 seconden. 

Tamas Dömse (Conquistador) werd vierde. Andrej Holly (Diara) eindigde op de vijfde plaats. 

Sander Geerink (Global) zorgde voor de beste Nederlandse prestatie en nam de achtste plaats voor zijn rekening. 

Elize van de Mheen in top vijf van finale voor 7-jarige paarden 

In de Youngster Tour Finale voor de zevenjarige paarden snelde Bronislav Chudyba met Diatina Blue PS (v. Diarado) in 37,05 seconden naar de overwinning. Christian Rhomberg en Presence Aeg (v. Cornet Obolensky) volgden op twee in 39,73 seconden. Arvid Tenfält en Anakin AC (v. Corporal AC) vervolledigden de top drie in 41,01 seconden. 

Elize van de Mheen en Kilimanjaro (v. Eldorado van de Zeshoek) werden knap vierde. Lucie Strnadlova (Don 609) eindigde op vijf. 

Sander Geerink vijfde in finale voor 6-jarige paarden 

Maksymilian Wechta en Wimster (v. Qulester) zegevierde met een tijd van 34,76 seconden in de Youngster Tour Finale voor de zesjarige paarden. Barna Burucs en Cougar Z (v. Cornet Obolensky) eindigden op twee in 35,40 seconden. Stefania Stoica-Schumann en Crossfire (v. Caligula) vulden de top drie aan in 35,87 seconden. 

Barna Burucs (Lo Sanctos van de Suydersee) werden vierde en verwezen hiermee Sander Geerink (Laretto) naar de vijfde plek. 

Ook Elize van de Mheen (Lennox W) scoorde hier een klassering en eindigde zevende. 

Sebastien Kapel schittert in finale voor 5-jarigen 

In de Youngster Tour Finale voor de vijfjarige paarden was het Norbert Schumann en Maerle (v. Glasgow-W vh Merelsnest) die de ereronde mocht leiden met een tijd van 34,29 seconden. Radovan Cibere en Roxy Forever volgden op twee in 35,00 seconden. Jasmin Seppala en Zadoc Adelheid Z verzekerden brons in 35,95 seconden. 

Gyula Szuhai Jr. (Cornet's Blue SZ) en Christian Rhomberg (Der Terminator RR) eindigden beide vierde. 

Sebastien Kapel (Cc Chiva) hield de Nederlandse eer hoog door naar een zesde plek te rijden. 

Klik hier voor de resultaten.