Er waren maar vijf combinaties gekwalificeerd voor de barrage. Constant van Paesschen kwam met Isidoor van de Helle (v. Canturo) als sterkste uit de bus met een tijd van 42.75. Ze worden op de hielen gezeten door Nicolas Delmotte met Urvoso du Roch (v. Nervoso) en waren ook de twee enige foutloze combinaties in de barrage. 

Op de derde plaats met een dikke anderhalve seconde verschil, staat Kathrin Müller met Conan 44 (v. Con Sherry). 

Ruben Romp en Bugatty Go (v. Concorde) eindigen nog voor Karline de Brabander, die met Fantomas de Muze (v. Sandro Boy) de top vijf vervolledigt. 

Resultaten


In de Gold 2-reeks word Ruben Romp sterk achtste met Hiek'n (v. Falaise de Muze). Het is daar Virginie Thonon die de proef wint met Griet (v. Bugatti VDL), voor Harold Boisset met T'Obetty du Domaine (v. Kashmir van Schuttershof) en Koen Vereecke met Arioso du Bois (v. Rock 'n Roll Semilly).

Resultaten


In de finale van de Bornze Tour is het Fernando Plaz die met Cadiz (v. Chellys Z) naar de overwinning springt met een tijdvan 44.41 in de barrage. Juan Carlos Rodriguez Fernandez volgt met Le Norman van het Wilgenbos (v. Norman Pre Noir) in 44.42, het kleinste verschil dus. Op de derde plaats vinden we Thomas Triggol met Gaudi (v. Numero Uno) in 46.05. 

Sebastien Kapel springt met Cayenne van de Heffinck een foutloos basisparcours en mag zo ook mee naar de barrage. Met de Cassiano-ruin zet hij een tijd van 51.81 op de klok, maar er valt een balk. Uiteindelijk worden ze tiende.

Resultaten