Van de ruim vijftig deelnemers was Catherine van Roosbroeck zonder tegenspraak de beste in het zadel van Miles. De elfjarige BWP ruin van Emerald werd door de Belgische amazone pijlsnel naar de eindmeet gestuurd en tikte daarbij geen enkel hout. Met twee seconden voorsprong schreef het duo de proef op naam. 

Een internationaal podium volgde met Faleh Suwead Al Ajami op twee met Victoria (v. Vleut). Het podium werd besloten door opnieuw een Ierse combinatie met brons voor Jack Ryan en Catch-Me van Berkenbroeck (v. Cicero van Paemel). Op vier zagen we Wilton Porter met Sternmarke (v. Stakkato) voor Gianni Govoni met Kir Royaal Delta Mossel Z (v. Kannan).

Ruben Romp mocht als enige Nederlandse combinatie starten in de barrage en zat daarvoor op Hanouk. V (v. Canabis Z). De elfjarige KWPN merrie was snel maar tikte een balk uit de lepels waardoor ze genoegen moesten nemen met de zesde plaats. Ondanks zijn vier strafpunten in de eerste ronde kon Bart Lips zich toch ook nog plaatsen op veertien met Davinci Z (v. Dutch Capitol). 


Uitslag