Fuchs snelde naar de winst in het zadel van de negenjarige Che Tipa (Casero Della Caccia). In het zadel van Bastille (Balou du Rouet) volgde de Zwitser zichzelf op met slechts één honderdste van een seconde verschil.

De derde trede van het podium kwam op Charlotte Bettendorf en Inge Carton haar Quality Star Z. Carton raakte eerder gewon bij een val en laat de Luxemburgse amazone tijdelijk in het zadel van de 10-jarige zoon van Quality Time. Eveneens in de prijzen loodste Stefanie Carroll haar 12-jarige Charly 1595 (Cayado) met één tijdsfout nar de twaalfde plek.

Brouwer on point!

Eerder won Roosje Brouwer ook de 1.35m ochtendrubriek in het zadel van de 10-jarige BWP-merrie, New-Livia van 't Roth (Non Stop). De amazone bleef in deze rubriek ruim 2 seconden voor op de concurrentie.

In de 1.30m nevenrubriek snelde Dries Dekkers met de achtjarige Pepijn van het Lindehof (Econoom van het Lindehof) naar de winst. Het paar was net geen twee seconden sneller dan Jacob Hellström met de achtjarige Starline. Sanne Thijssen vervolledigde de top drie met onder het zadel Golden Chaco.

Eric Jr. Van der Vleuten schitterde op het podium in de 1.45m Small Tour.  In deze rubriek sprong de Nederlander met Big Boston (Baloubet du Rouet) foutloos naar de derde plek. Proefwinst kwam op naam van KEvin Gallagher en de negenjarige DHF Lift Off (Harlequinn du Carel).