Tussen de meer dan dertig dubbel foutloze combinaties was het knokken voor de snelste tijd, en dus een plekje in de prijzen. De Belg Jens Vandenberk, die al vroeg in de proef aan zet kwam, was meteen op zijn hoede en leverde in het zadel van Cynthia Z een razendsnelle tijd af van 25.08 seconden. Enkel landgenoot Sacha Beghuin wist met de BWP merrie Jennifer van de Moorkeshoeve (Bufero van het Panishof) nog in de buurt van deze tijd te komen. Een chrono van 25.89 seconden leverde hen het zilver op. Als derde sprong voor ons land Roosje Brouwer mee op het podium door met de tienjarige BWP'er New-Livia Van 'T Roth (Non Stop) te finishen in 27.02 seconden.

Martina Riesel nam voor Zweden in het zadel van de KWPN merrie Happy Zenzi GR de vierde plaats voor haar rekening, gevolgd door de Braziliaan Thiago Ribas Da Costa en de elfjarige Tinka's Fee Sauveniere Z (Tinka's Boy).

Nog in de top tien plaatste Wout-Jan van der Schans zich met Isabella (Extase) gedeeld als achtste, Kim Emmen scoorde op Kerma-C (Cornet Obolensky) een elfde plek.

Vind de volledige uitslag hier.