Rogier Linssen reed met Dancing Nini de winnende tijd van 58,72 seconden in het 1.40m hoofdnummer van Kronenberg. Sandra Klaessen zat hem op de hielen maar was niet snel genoeg voor de overwinning. In het zadel van Donna Kitona (v. Landino) reed ze naar de tweede plaats in 61,45 seconden. Kimberley Martens Winsingh vervolledigde het podium met Oo7 de l'equipe (v. Diamant de Semilly) in een tijd van 61,45 seconden. 

De top vijf werd aangevuld door Nederlandse ruiters. Zo reed Patrick Lemmen (Geanette b) naar een vierde plaats en volgde Renee de Weert (Camilla van de Helle) naar een vijfde plaats. 

Ook was het vandaag de beurt aan de jonge paarden om zich te tonen. Bij de vijfjarigen mocht Sacha de Wit met Malibu O (v. Glasgow vh Merelsnest) een volledig Nederlandse top drie leiden. Finn Boerekamp zat de Wit op de hielen en reed met High Class (v. Casall) naar de tweede plaats. Rob Heyligers en Oxana By Diamant Z (v. Ogano Sitte) werden derde. 

Joost Martens reed met Cereza Z (v. Chester Z) naar de overwinning bij de zesjarige paarden. Noelle Van der Velde en Le chiq O werd derde. Finn Boerekamp zorgde met Qointreau van 't Hoogeinde (v. Glenfiddich) voor een vierde plaats. 

Manon Hees werd in het zadel van Karizona (v. F-One USA) werd knap tweede bij de zevenjarige paarden. Tobias Luikens en Cocorico (v. Cardento) zorgde voor nog een Nederlandse vijfde plaats. 

Age Flapper sprong met Jardorette J (v. Harley) naar een top vijf plaats in de 1.30m proef. 

Klik hier voor de resultaten.