In de Silver 1.35m GP kwalificatie was het Julien Epaillard die in uitstekende vorm bewees te zijn. In het zadel van Diplomat F (v. Diarado) snelde hij in 59,77 seconden naar de overwinning. Bilal Zaryouh en Disney d'Auge (v. Guarana Champeix) eindigde met een tijd van 61,66 seconden tweede. Pheline Ahlmann en Dialo (v. Diarado) verzekerden een derde plaats in 64,51 seconden. 

Julien Epaillard (Dante d'Auge) was ook op de vierde plaats terug te vinden. Andreas Theurer (Angelina) was goed voor een vijfde plaats. 

Voor Nederland reed Remco Been (Jasper) naar de achtste plaats en klasseerde zich hiermee als beste Nederlander. Vervolgens sprong ook Daan van Geel (Idaloma) in de kijker en verzekerde hij een dertiende plek. Hessel Hoekstra (Helsinki) eindigde zeventiende. 

Vervolgens kon we ook in de Gold 1.45m GP kwalificatie rekenen op Remco Been (Granny Smith Apple) voor de beste Nederlandse prestatie neer te zetten met een mooie negende plek. En ook in deze rubriek nam Hessel Hoekstra (Icoon VDL) plaats in de top twaalf. 

Klik hier voor de resultaten.