Na zijn prachtige overwinning in dezelfde rubriek gisteren, was de concurrentie vandaag nog iets meer op zijn hoede. Mulder kwam midden in de proef aan zet, en sprong daar met Ibylle naar de derde tijd in 57.43 seconden.

Het klassement bleef een hele tijd ongewijzigd, tot de Duitser Tom Schewe als één van de tien zijn opwachting in de ring maakte. Schewe kon in het zadel van de 8-jarige Tender Dream Hero Z (Thunder VD Zuuthoeve) een verbluffende tijd van 54.97 seconden neerzetten, wat hem finaal zonder tegenspraak het goud opleverde. De Pool Lukasz Piksa werd door het thuispubliek naar een tweede plek gejuicht, waar hij met Lucky Horse (Bajou du Rouet) op 56.23 seconden eindigde. Landgenoot Michal Kazmierczak mocht als vijfde laatste het parcours aanvatten, en sprong daar op de rug van Whoopy Boy (Bajou du Rouet) met een verschil van veertig honderdsten naar de derde plek.

Enkele combinaties voor Mulder zette de Oostenrijkse Jennifer Jaritz al een tijd van 57.38 seconden neer, waarmee ze uiteindelijk in het zadel van WS FBI (For Edition) de vierde plek opeiste.

Vind de volledige uitslag hier.