Het Nederlandse duo kwam aan de start in de rubriek voor vijf- en zesjarige paarden samen met 59 andere combinaties. De door de familie Reinders gefokte Entertainer-nakomeling was met Raijmakers Jr goed voor de tweede plaats. Met ruim een halve seconde verschil was Camila Mazza De Benedicto de snelste met Don Connore vd Holstenhoeve Z (Dominator 2000 Z).

Binnen de top tien noteerden we de zevende plaats voor Jan Conijn en Marja P. (Grand Slam), die gisteren nog voor het beste resultaat zorgden. Op acht volgde Lars Kuster in het zadel van Don Tarpania Z (Dominator 2000 Z). 

Resultaten

Wat later was het Sabrina Van Rijswijk die voor het beste resultaat zorgde door met Mowgli van Polderzicht naar de top tien te springen in de Youngster Tour. De zoon van Mosito van het Hellehof bleef foutloos onder de Nederlandse amazone. Het duo werd uiteindelijk zevende. Ook Lars Kuster hield het foutloos met de KWPN'er Karlotte DDH (Emerald), een achtjarige merrie.

De overwinning was voor de Duitser Stefan Engbers en de achtjarige Calmia Bella (Chaman). Zij hielden een sterke Franse opkomst achter zich. 

Resultaten