In de 1.45m rubriek kwam Raijmaker Jr aan de start op Van Schijndel's Olaya Z (v. Ogano Sitte). De elfjarige merrie liet in deze proef rechtstreeks tegen de klok al het hout onaangeroerd en vond met haar Nederlandse ruiter de achtste plaats. Op tien volgde landgenoot Henk van de Pol. Hij had de twaalfjarige hengst B Captain Norman (v. Bolero Ex Cayman) onder het zadel.

Ook Niels Tacken bleef foutloos met Cordis Totalis Z (v. Comilfo Plus Z) en werd vijftiende. Tom Schellekens kwam met Fiarabo (v. Diarado) op zeventien, Leopold van Asten zagen we met VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) op twintig. 

Het podium werd dan weer gedomineerd door Nederlandse paarden met een overwinning voor Farianne. Deze dertienjarige KWPN merrie van Indoctro werd door de Ier Richard Howley naar één gereden. Op twee volgde de KWPN ruin Herrald (v. Emerald) met de Zweedse Evelina Tovek. 


Resultaten

In de rubriek voor zes- en zevenjarige paarden zagen we Aniek Diks met de zevenjarige ruin Qointreau van 't Hoogeinde (v. Stakkato) terug op negen maar ook Lars Kersten kon zich plaatsen in het zadel van de zevenjarige merrie Cornets Pop AF Z (v. Cornet Obolensky).