Samen met de 12-jarige sBs'er kruiste de Franse amazone de eindmeet in 35,92 seconden. Lokale springruiter, Armando Trapote volgde op ruim vier seconden op de tweede plaats met de 11-jarige Tornado VS (Toulon). Filipe Amaral vervolledigde het podium van deze Grand Prix met de 11-jarige Androide 3K (VDL Zirocco Blue).

Enkel de top twee hield het foutloos in de barrage. Net buiten het podium strandde Jens Baackmann met Nomanee (Non Stop) op de vierde plaats voor Laura Klaphake met Quin 13. Net als de Duitse noteerde ook Michael Hughes met Kashmir van d'Oude Pastory (Thunder vd Zuuthoeve) één tijdsfout in de basisomloop, goed voor de zesde plek.

Laura Klaphake winst 1.50m Small GP

Eerder wist Laura Klaphake al de 1.50m Small Grand Prix op naam te schrijven met Davenport VDL. De Duitse bleef in deze rubriek nipt voor op Andre Reichmann met de 11-jarige Quinetto Z (Quinar Z). Het podium van deze proef werd afgewerkt door Tim Wilks met onder het zadel Diamanthella VG Z (Diamant de Semilly). Het paar bleef Hendrik-Jan Schuttert met de 11-jarige Good Farming HS (Carrera VDL) voor. 

Alle resultaten