Bij de 7-jarigen werd Pim Mulder zelfs tweede. Dat deed hij met Jaja in een tijd van 26,96 seconden in de tweede fase. De Turk Derin Demirsoy ging aan de haal met de winst na een nulronde met zijn Empire Eh Z in een tijd van 26,66 seconden. Het brons was voor de Amerikaanse Stefanie Saperstein met Honesty Ctv Z. De combinatie zette een tijd neer van 27,57 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Thiago Ribas Da Costa met Itchcock des Dames (Marius Claudius) en Romain Potin met Coconet (Colman).

Pieter Keuken en Jump Especiale (Don Diablo HX) werden zevende, Kevin Jochems en Shanroe Peeters (Dallas VDL) achtste en Tobias Luikens en Jaccobantos (Montender 2) negende.

Bij de 6-jarigen werd de top vijf gedomineerd door Duitsland. Harm Lahde en Doom SR (Diarado) wonnen met een tijd van 26,07, voor Sophie Hinners die met Honey Bunny 2 (Livello) en 26,29 seconden tweede werd. Het brons was voor de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida met Kandiama Dmh (Andiamo Z) en een tijd van 26,46 seconden. 

Verder werd Mylen Kruse met Champagne Shower (Casallco) vierde, Tobias Luikens eindigde met Pancrati Dwerse Hagen vijfde. 

Ook Pim Mulder en Loewie Joppen konden zich klasseren. Zij eindigden respectievelijk zesde en negende. 

Tenslotte werd ook de 1.40m rubriek verreden. Rodrigo Giesteira Almeida en Indian Gold (Cassini Gold) schreven deze proef op hun naam. Met 30,21 seconden waren zij Lea Fondevik Syversen te snel af die met Miss Diamond in 30,50 seconden tweede werd. De Belg Luiz Felipe Neto de Azevedo en Cirimba Z (Cicero Z) vervolledigen het podium met een nulronde in 31,32 seconden.

De vierde plaats was weggelegd voor Mexico met Patricio Pasquel en zijn Yoga Santa Rosa, Schaefer Raposa en Haranta (VDL Zirocco Blue) eindigden vijfde. 

Kevin Beerse wist met Fenia (Numero Uno) en een negende plaats nog net een plaatsje binnen de top tien te versieren.

Klik hier voor de resultaten.