Winst in het 1.40m was er voor de Canadees Brian Walker. Hij en zijn Cleopatra (Quick Star) wisten in de basisomloop tegen de tijd foutloos te blijven in 56,97 seconden. Voor het zilver trekken we iets noordelijker met de Amerikaanse Schaefer Raposa en Haranta (VDL Zirocco Blue). De combinatie bleef foutloos in 57,73 seconden. De Duitser Markus Renzel werd derde met Dobby (Larimar) en 58,21 seconden. 

Luiz Felipe Neto de Azevedo en Cirimba Z (Cicero Z) werden vierde, voor Niels Kersten die met High Hopes SFN (Numero Uno) op een vijfde plaats eindigde. 

Kristian Houwen en Edinburgh (Vleut) zijn terug te vinden op plaats zeven, Michel Hendrix en Jive Z.G. (Zinedine) op plaats tien. 

In het 1.35m was het de Fransman Romain Potin die met Brooklynn (Contendro) in 24,45 seconden de concurrentie te snel af was. De Duitse Bormann reed met Sally 721 (Stanley) in 24,60 seconden naar een tweede plaats. Pim Mulder vervolledigd met Ibylle (Darkby) en een tijd van 24,69 seconden het podium.

Evie Buller nam met Bellini Z (Balou du Rouet) de vierde plaats voor haar rekening, voor Luiz Felipe Neto de Azevedo met Hbr Dance (Thunder vd Zuuthoeve).

Op zes en tien staan respectievelijk Pieter Keunen met Jagger HX en Niels Knape met Primo Bella Swan (Clearway).

Tenslotte waren er in de top tien bij de 7-jarigen twee Nederlanders terug te vinden. Pim Mulder eindigde dit keer met Jaja op plaats vijf en Pieter Keunen met Jump Especiale (Don Diablo) op plaats zeven. 

De overwinning ging naar Duitsland met Harm Lahde en Just A Dream (VDL Zirocco Blue). Hun tijd van 57,70 seconden was ruim voldoende om de concurrentie achter hen te laten. De Fransman Charles Berron was iets meer dan een seconde trager en werd zo met Casanova Of Picobello Z tweede. Het brons was voor Luiz Felipe Cortizo Gocalves De Azevedo Filho met Sierra du Piedroux Z. Plaats vier was weggelegd voor Mylen Kruse met Zidina (Zinedine). 

Klik hier voor de resultaten.