CSI1* - 1.10

Sanne Vermeulen en Icarus LH (v. Etoulon) zijn de beste combinatie in de barrage met drie. Ze blijven foutloos met 37.34. Mel van der Weken en No Name 58 volgen met vier strafpunten en een tijd van 40.36. Jackie Schalken en Venezia (v. Cardento 933) vervolledigen de top drie. Ook zij kregen vier strafpunten en kwamen in 43.42 over de finishlijn. 

Nastassia Klats en Evelien van Wassenhove (v. Orlando) eindigt op vier, Lea Wischnewski en Chyla K (v. Cordobes I) eindigen op de vijfde plaats. 

Resultaten


CSI2* - 1.45

Lars Kersten is hier in de barrage de enige foutloze combinatie en pakt zo met Hallilea (v. VDL Zirocco Blue) de overwinning. Leon Thijssen volgt op de voet met For President (v. Numero Uno). Derin Demirsoy en Hunter maken het podium af. 

Babs Kerhoffs en Evita van Spieringen (v. Eros Platiere) vinden we terug op vijf, voor Amanda Slagter. Slagter en Candy Crush (v. Chacco-Blue) eindigen op zes. 

Ook nog in de top tien: Loewie Joppen en Important Style VK (v. Falaise de Muze) op acht en Manon Hees met Echo van het Gerendal Z (v. Echo van 't Spieved) op negen. 

Resultaten