Nikita zat in het zadel van de Zangersheide merrie Noberlina Vd Laarseheide Z (v. Nabab de Reve). Samen waren ze snel en foutloos en finishten ze in een tijd van 73,93 seconden. Dat leverde het duo meteen de overwinning op! 

Ingrid Gjelsten deed wel nog een verdienstelijke poging. Met Alibi de la Roque (v. Mylord Carthago) klopte ze af op 74,22 seconden, goed voor de tweede plaats. Caroline Rehoff Pedersen nam met Calvin 115 (v. Castelan 3) de derde plaats voor haar rekening. Jules Van Hoydonck (Minte vd Bisschop) en Philip Svitzer (Alida Nike) vervolledigden de top vijf. 


CSIOJ Small Tour - 1m35 

De Juniors hebben hun eerste rubriek intussen ook achter de rug. Dat werd de Small Tour over een hoogte van 1m35. De winst was voor Jake Myers en Calcourt Qualvados (v. Westpoint Quickfire) in een tijd van 33,85 seconden. Ingrid Sandhei Bjorklund reed Staedtebahn's Cornwell (v. Cornet Obolensky) naar de tweede plaats. 

Finn Boerekamp leverde de beste Nederlandse prestatie. Met Sildouch Z (v. Spartacus TN) sprong hij naar een mooie derde plaats. Tamara van Manen en de KWPN-merrie Intensely Mbf (v. Quasimodo Van De Molendreef) konden zich nog op de achtste plaats klasseren. 


CSIOCh Small Tour - 1m25 

De Small Tour voor Children werd gewonnen door Seppe Wouters en Kalvados Keros (v. Arezzo VDL) in een tijd van 34,42 seconden. Hier was Bethany Vos de beste Nederlander. Met Asterix (v. Toulon) sprong ze net buiten het podium en eindigde ze op een mooie vierde plaats. Nina Houtzager (Juliette) en Jesse Berkers (Kerina) konden zich ook nog klasseren in deze rubriek. 


CSIOP Small Tour - 1m20 

De eerste rubriek voor pony's werd gewonnen door Lorenzo Privitera en Calix de Vuzit (v. Poetic Justice) in een tijd van 31,36 seconden. Onze landgenoot Siebe Leemans sprong met Orchid's Lonette (v. Kanshebber) naar een mooie vijfde plaats. 


CSIOJ Big Tour - 1m40 

De Juniors mochten vandaag de spits afbijten met een 1m40-rubriek. Die werd gewonnen door Louise Lenaerts en Maybel van het Molenhof (v. Figaro C) in de razendsnelle tijd van 58,87 seconden. Milan Morssinkhof en Checkpoint Chacco (v. Chacco-Blue) zorgden voor de beste Nederlandse prestatie met een mooie zevende plaats. Wesley de Boer volgde zijn voorbeeld. Met de KWPN-merrie Sisi (v. Baltic VDL) eindigde hij op de achtste plaats, met de KWPN-merrie Icarinda (v. Etoulon) nam hij ook de negende plaats voor zijn rekening. 

Tot slot konden ook Britt Schaper (In The Air & Bad Boy), Hilde Veenstra (Gideon Dls), Finn Boerekamp (Larcone) en Quinten ter Harmsel (Unicstar de Courcy) zich nog klasseren. 


Klik hier voor alle uitslagen.