CSI1* 1m30/1m35

Kersten was de snelste in een barrage met zestien combinaties. Hij zadelde Grandino H (v. Calvino Z) om in 30,23 seconden naar de eindmeet te rijden. Hiermee was hij ruim een halve seconde sneller dan Joseph Trunkfield die met I Luna L (v. Starpower) op de tweede plaats eindigde. Zij sprongen eveneens een foutloze barrage en finishten in 30,85 seconden. Barbara Schnieper en Nina Vom Ilum (v. Noowanda Semilly) namen de derde plaats voor hun rekening. Ook zijn hielden de nul op de teller en finishten in 32,08 seconden.

Calvin Böckmann (Crunchip M) en Thomas Brandt (Picard Blue) vervolledigden de top vijf. Zij eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

CSIYH 5- en 6-jarigen

In de rubriek voor de vijf- en zesjarige paarden slaagde Kristian Houwen er dan weer in om Nederland naar een klassering te rijden. Hij reed Joep Trojka S (v. Cidane) naar de finish in 27,19 seconden en liet hierbij het hout onaangeroerd. Joseph Trunkfield en de Reno 55 afstammeling Ashley 55 namen de overwinning mee naar huis. Zij sprongen een pijlsnelle tweede fase in 25,66 seconden. Tobias Meyer en Skyhorse Black Balou (v. Balou du Rouet) eindigden op de tweede plaats. Filippo Tabarini en Orage Optimus (v. Hunters' Scendro) namen de derde plaats op het podium voor hun rekening. 

Laura Hetzel en Julius eindigden op hun beurt op de vijfde plaats na een foutloze omloop in 27,83 seconden. 

CSI2* 1m40 troosting

In de troosting voor de CSI2* ruiters was Pieter Keunen de beste Nederlander op de zesde plaats. Hij sprong een foutloze ronde met de KWPN ruin Hugo (v. Bondinus) en finishte in 30,29 seconden. 

Het podium van deze rubriek ging volledig naar Duitsland. Hendrik Sosath en Cadora (v. Catoki) sprongen naar de overwinning. Zij hielden de nul op de teller en klokten af in 27,10 seconden. Thomas Brandt en Alcantra (v. Cayado 3) volgden op de tweede plaats. Deze merrie liet alle balken in de lepels en kwam na 27,57 seconden over de eindmeet. Hans-Jörn Ottens en Gotha (v. Arezzo VDL) eindigden op hun beurt op de derde plaats.

Eddie Moloney (Nike) en Robert Bruhns (Lilli Fee) vervolledigden de top vijf op de respectievelijk vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten