Het was de Zwitser Gilles Müller die uiteindelijk op de rug van de 11-jarige zwarte merrie Giavanna CB (Ukato) in een scherpe tijd van 64.68 seconden voor de winnende ronde zorgde. Een ruime anderhalve seconde later klokte ook Nisse Lüneburg met Nebraska Van 'T Vianahof (Elvis Ter Putte) foutloos af, wat hen het zilver opleverde. De Mexicaan Fernando Martinez Sommer nam de derde plaats voor zijn rekening, met onder het zadel de 15-jarige Cor Bakker (Colandro).

Op een vierde plaats eindigde de Franse Laura Monier, die de Plot Blue zoon, Peppermint Blue, net 10 honderdsten sneller wist rond te sturen dan de Deen Soren Moeller Rohde. Rohde mocht de prijsuitreiking binnenrijden op de rug van de 8-jarige schimmelhengst Action Man Ask Z (Aciton-Breaker).

Net buiten de top vijf konden we Megan Laseur terugvinden. Zij behaalde dit resultaat samen met de 9-jarige ruin Ironman. Ook Vincent Dings en Joost Martens sprongen de top tien nog binnen, zij eindigden op een respectievelijke achtste en tiende plek.

Vind de volledige uitslag hier.