Alexander Butler kwam voor Ierland aan de start met de 13-jarige KWPN-ruin, Eindhoven G.H. Het duo noteerde in totaal 9 punten. Sophie Hinners kwam aan de start voor Duitsland met de 10-jarige BWP'er, Million Dollar (Plot Blue).

De Duitse equipe won zo de landenprijs voor Ierland terwijl de Zwitserse springruiters de derde plaats voor rekening namen.

Ook de Belgische springduivels kwamen aan de start. Voor België reden Charlotte Philippe met Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G) en Anthony Wellens met Domenco naar een totaal van vier punten. Ze werden bijgestaan door Haras de Laubry-ruiter, Maxime Harmegnies met de 12-jarige Espoir des Merisiers en Nathan Budd met de 14-jarige sBs-merrie, Cadix des Rosiers. Het team sprong naar de vierde plaats.

De Nederlandse springruiters volgden, onder begeleiding van Vincent Voorn, met 16 punten op de vijfde plek.  Voor Nederland zette Patrick Lemmen met de 13-jarige Exit Remo (San Remo) een dubbel foutloze omloop. Het paar werd aan de start bijgestaan door Iris Michels met de 11-jarige Bugano de l'Abbaye, Jens van Grunsven met de 10-jarige Heathrow en Vincent Dings op de rug van Cream Couleur Z.

Uitslag