Voor het Nederlandse team kwamen volgende combinaties aan de start: Yves Willems met Highway, Alicia Bocken met Dalicia Devine Z, Nick Nanning met Horse Gym's Classina en Rik van de Pas met Go GO Nevada. Chef d'Equipe was zoals altijd Edwin Hoogenraat. 

Het Nederlandse team liet een totaal van zestien strafpunten noteren, waardoor een podiumplaats nipt uitgesloten was en de vierde plaats werd toegekend. 

Het Italiaanse team hield de overwinning op eigen bodem en bleef als enige team dubbel foutloos. Met vier strafpunten achtervolgde Tsjechië op twee voor een snel Frans team, die door enkele fouten derde werd.

Resultaten

Lois Wilschut op het podium bij de pony's

Individueel wisten de Nederlandse combinaties hun stempel te drukken. Voor Lois Wilschut en Minerva For Play (For Next Generation) werd in de 1.20m Pony Big Tour de tweede plaats genoteerd! Enkel de plaatselijke combinatie Swamy Del Vecchio en Passion van de Vondelhoeve (Calipso van de Vondelhoeve) waren sneller. In deze proef sprong Cindy Kosse zowel naar de zesde plaats met Utah (Karlos) als naar tien met Eikenhorst Anoeska (Kantje's Carter). 

Wilschut scoorde ook in de CSI2* 1.30m rubriek en werd met de Catoki nakomeling Cosmo H achtste. 

De 1.25m Pony Big Tour leverde een zevende plaats op voor Joelle Muijres in het zadel van Zenzi Girl (Zenzi Boy). Meteen op acht volgde Bethany Vos op Still Got Me (Follow Me). Mienie Vos besloot met Jasmines Holly (Weststar Sunny) op tien. 

Alle resultaten