Hiermee bleef ze Amy Tan voor die met Geena Lisa (v. Bonnie Prince Charlie) de tweede plaats voor haar rekening nam. Voor hen was er een foutloze ronde in 31,20 seconden. Eliza Titulaer maakte het Nederlanse podium compleet. Zij rekende op Machnus d'Hyrencourt Z (v. Machno Carwyn) om in 32,29 seconden een foutloze ronde te springen. 

Mees Boeren (Don Uitzendgroeps Kyran) en Jitske van den Eynde (Joly's Neymar) werden vierde en vijfde.

In het 1m00 voor pony's was er ook een Nederlands podium. Mees Boeren reed dit keer naar de overwinning door in het zadel van Adje (v. Calippso van de Vondelhoeve) een foutloze ronde te springen. Denischa Evers en You Know Who (v. Houdringe's Raspoetin) volgden op de tweede plaats na een nulronde in 28,81 seconden. Josephine Post maakte het Nederlandse feestje compleet. Zij reed Dexter Grooted Hart (v. Dexter Leam Pondi) zonder springfouten naar de finish in 28,89 seconden. 

In het 90 cm reden Julie Rutten (Mac Dara BB) en Eliza Titulaer (Django) naar de tweede en de derde plaats. De amazones sprongen foutloze rondes in respectievelijk 31,93 en 32,07 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten