Wegens het grote aantal deelnemers werd deze rubriek in twee reeksen gereden. Johnny Pals was de beste Nederlander in de ene reeks en finishte juist buiten het podium met Carlotta (v. Conthargos). Ruben Romp sloot op zijn beurt de top vijf af met Ultimo 138 (v. Uriko). 

De winst was voor de Braziliaan Francisco José Mesquita Musa met onder het zadel Carte de Blue Ps Marathon (v. Cartoon 21). Michael Jung werd tweede met Fischerchelsea (v. Check In 2) en de derde plaats was weggelegd voor Massimo Grossato met Cash du Pratel (v.  L’Arc de Triomphe).

Bart van der Maat was dan weer de beste Nederlander in de andere reeks en finishte op een knappe vijfde plaats in het zadel van met Hugo Boss (v. Balou du Rouet). De rit van Bas Moerings was goed voor een zevende plaats met Ipsthar (v. Denzel Vt Meulenhof).

Hier ging de winst naar de Pool Michal Kazmierczak met Whoopy Boy (v. Bajou du Rouet). Hij was slechts 26 honderdsten sneller dan Antonio Alfonso met Harrie (v. Harmony) en 54 honderdsten dan Giulia Martinengo Marquet met Scuderia 1918 Quick And Easy 3 (v. Quick Orion D Elle) die op een derde plaats eindigde.


Silver Tour 1m35

Kim Emmen reed met haar merrie Kandiama dmh (v. Andiamo Z) naar de overwinning met slechts 26 honderdsten verschil op de Amerikaan Evan Coluccio met No Doubt van het Vlierhof (v. Harley) die op een tweede plaats eindigde. Roosje Brouwer vervolledigde de top drie met New-livia van 't roth (v. Non Stop). Bart van der Maat met Kwik One (v. F One Usa) sprong naar een zesde plaats en Charlotte Pals-Verhagen wist zich ook nog te plaatsen met Grand Beau (v. Chello III VDL) als twaalfde.

Yannick Jorand moest zijn vierde plaats op Daylight vh Maressahof Z (v. Diamant de Semilly) delen met Martin Jun. Bulik en Pericles Optimus (v. Kannan). 


Bekijk hier de resultaten