De Gold 1.35m werd uiteindelijk gewonnen door de Belg Constant van Paesschen in het zadel van de zwarte hengst Vendetta Treize (Diamant de Semilly). Patrick van der Schans eindigde op de rug van Habrina (Eldorado Vd Zeshoek) op 40 honderdsten van van Paesschen en was daarmee goed voor zilver. Het brons in deze proef ging naar de Duitser Hilmar Meyer met Simbayo Boy (Simbayo).

Nog net binnen de top vijf kon ook Wout-Jan van der Schans zich plaatsen. Samen met He Elmi (Verdi) was hij net iets trager dan de Argentijn Thomas Galilea in het zadel van Kapero R (Kannan).

Vind de volledige uitslag van de Gold 1.35m hier.

Tegelijkertijd knalde ook Sanne Thijssen naar een top begin van haar dag. Thijssen stuurde de 7-jarige ruin Golden Chaco naar winst in de Silver 1.25m proef. Naast haar op het podium wisten twee Britten zich te plaatsen. Bethanie Knight mocht in het zadel van Kingston (Emir) het zilver in ontvangst nemen, brons was voor Joanne Mcglory en Calimera (Conthargos).

Ook Patrick van der Schans wist zich twee maal te klasseren. Samen met Divico (Diamant de Semilly) en A.S. Evangelina (Calinello) plaatste hij zich als negende en tiende.

Vind de volledige uitslag van de Silver 1.25m hier.