De overwinning ging naar Adam Grzegorzewski die in het zadel van Stakata (v. Stanley) een snelle ronde reed in een tijd van 58,61 seconden. Hiermee was hij Paul-Richard Argus met Jay-Z Bee (v. Johnson TN) te snel af. Zij reden met 59,94 seconden naar een tweede plek. Het podium werd vervolledigd door Michal Kazmierczak. Hij kon Whoopy Boy foutloos rondrijden in 60,20 seconden. 

Ook in de vijfjarige rubriek waren de Nederlanders terug te vinden op het podium. Over een hoogte van 1m15 reed Sander Geerink in het zadel van Landreau (v. Glenfiddich VDL) naar de overwinning. Hij had 60,88 seconden nodig om een foutloze ronde te rijden. Hessel Hoekstra reed met Ligeurin VDL (v. Corporal VDL) naar de tweede plek in 62,16 seconden. Maureen Bonder (Gascony) reed naar plaats vier. 

In de CSI1* kon Sander Geerink Denzel Boy (v. Denzel VT Meulenhof) naar een derde plek rijden in 57,29 seconden over een hoogte van 1m30. 

Opnieuw is Melvin Greveling (Goldstar) terug te vinden in de klasseringen met een zesde plek in de CSI2* 1m40. De top tien van deze rubriek werd vervolledigd door Micky Morssinkhof (Hawai Balia NL). 

In de CSIYH1* zes - en zevenjarigen rubriek zijn ook drie Nederlanders terug te vinden in de top tien. Op plaats acht zien we Melvin Greveling (Jerma). Hessel Hoekstra (Kathleen WV) volgt met een negende plaats. Tot slot sluit Melvin Greveling (Amigo De Septon Z) de top tien klassering af in deze 1m25/1m30 rubriek.

Klik hier voor de resultaten