De Nederlanders zijn druk bezig in de Peelbergen, in de CSI2* scoorden Lars Kersten en Finn Boerekamp een plaats in de top drie. Met Hascombe verona (v. Verdi tn) sprong Kersten naar een tweede plaats en liet zo Boerekamp met Calindra 2 (v. Cornet Obolensky) achter zich die brons haalde. Jop Keunen vond zijn weg naar een vijfde plaats met J.Sellie (v. Bustique) en de top tien werd vervolledigd door Pieter Keunen met Kardinaal hx (v. Don Diablo HX).

De Noorse Amalie Hegre wist met haar KWPN'er Ivan (v. Numero Uno) drie seconden sneller dan Kersten de overwinning op haar naam te schrijven.

CSI1*
Rond dezelfde tijd werd de CSI1* gereden waar Kristian Houwen zorgde voor het beste Nederlandse resultaat, in het zadel van Jolijn K.M. reed hij naar een tweede plaats in 59.82 seconden, ruim 3 seconden sneller dan Freek Vestjens met Keanu (v. Darkbay) die de top drie vervolledigde. Niels Kersten eindigde met Kanada binnen de top vijf op een vierde plaats. In de top tien kwam Loewie Joppen op acht met Ilinn (v. Van Gogh), gevolgd door Maaike Ten Berg-Bijlsma met Godess Hero Z (v. Glasgow W vh Merelsnest) op plaats negen.

De Fransman Julien Anquetin snelde naar de overwinning met de achtjarige Fiona des Ibis (v. Quamikase des Forets) in een tijd van 58.81 seconden.