Winst was er voor Gilles Müller en Giavanna CB (v. Ukato) voor Zwitersland. In deze proef rechtstreeks op tijd, wist hij het hout onaangeroerd te laten en reed hij over de finish in 69,65 seconden. België kon op Aurela Guisson rekenen voor een derde plaats. ZNo Limit vh Legita Hof Z (v. Nabab de Reve) foutloos rond en tikte ze de klok af in 69,83 seconden. 

Plaats vier ging naar Teddy van de Rijt (Gino) voor Nederland. Elisa Held (Edonja G) moest zo de vijfde plaats voor haar rekening nemen. 


Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.15m rubriek voor Children liet Nederland van zich horen door vier plaatsen in de top tien in te palmen. Britt Schaper bemachtigde een podiumplaats met Guidam Sohn The Second Z (v. Guidam Sohn). In deze proef rechtstreeks op chrono, reed ze over de finish in 57,80 seconden. Winst was voor Amy Helfrich en Pss Can (v. Canstakko). In een tijd van 53,03 seconden waren ze iedereen te snel af. Tony Stormanns en Nashua (v. Fighting Alpha 3) reden in 57,39 seconden naar een tweede plaats. 

Noora Von Bülow (Instar B) en Loviza Ardenmark (Naomi Van Dorperheide) namen plaats vier en vijf voor hun rekening. 

Plaats zes, zeven en acht werden gedomineerd door Nederland. Ava Eden van Grunsven (Godfather) werd zesde. De zevende plaats was voor Miguel Muijres (Halla). Tot slot reed Maud Agterberg (Eloubet) naar een achtste plaats. 


Klik hier voor de resultaten.