Hij was hiermee sneller dan Roosje Brouwer die met Jacky ianta (v. Warrant) de tweede plaats voor haar rekening nam. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 42,13 seconden. Markus Brose maakte de top drie compleet door met Kolomus (v. Cosun) een foutloze ronde te springen in 43,24 seconden. 

Enkel de top drie kon een dubbele nulronde achter hun naam noteren. Kevin Thornton werd de snelste vierpunten met Champions League (v. Cristallo I). Dit leverde hem de vierde plek op. Jerome Schmidt (Dias) werd vijfde. 

In het 1m40 op tijd zorgde Lars Kuster voor de beste Nederlandse prestatie. Hij reed Heaven of Romance (v. Andiamo) foutloso doorheen het parcours in 66,94 seconden. Dat leverde hem de tweede plaats op. Andere Nederlandse klasseringen in deze rubriek kwamen van Robert Vos (Lemmie vd Bisschop), Roosje Brouwer (Hero) en Kessy van Berlo (Erma). 

In het 1m35 met barrage was Michael Greeve wederom de beste. Dit keer zadelde hij Kingsten (v. F one USA) om in 38,83 seconden naar de overwinning te springen. Jerome Schmidt volgde op de tweede plaats. Zijn Etoille (v. Corlensky G) kwam niet in de buurt van het hout en stopte de chrono na 39,17 seconden. Thijmen Vos en Ive Got The Key (v. Womanizer) vervolledigden het podium na een foutloze barrage in 41,03 seconden. 

Age Flapper (Interessant N) en Conan Wright (Ard Reason to Be) vervolledigden de top vijf.

Andere Nederlanders die zich in deze rubriek konden klasseren waren Kim Jacobs (J. Elghorla van Beek), Roosje Brouwer (Icen) en Renee de Weert (Cara-K van't Kattenheye Z en Labantrix).

In het 1m25 was Wiljam Laarakkers de beste. Hij reed alle concurrentie naar huis door in 29,46 seconden een foutloze ronde te springen in het zadel van Kappa (v. Carambole). De rest van het podium kleurde volledig Belgisch. Eva Jennen reed Valuas vd Horst (v. Verdi) naar de tweede plaats door in 31,03 een foutloze tweede fase te springen. Lien Van Ende en Decadence van't Oudmolenhof Z (v. Den Blomme van Sappeleen) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,25 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Wiljan Laarakkers (Invictus) en Michael Joly (Kobalt Express). 

In het 1m05 reed Senna Stassen naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Lady Angeles (v. Los Angeles) de nul behouden en finishte in 30,06 seconden. Bent Van Eeghem en Chinelle PH Z (v. Chin Chin) volgden op de tweede plaats. Deze Belgische combinatie kon de nul behouden en klokte af in 34,15 seconden. Yvette Bogaert en Adonis (v. Pino) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 40,12 seconden. 

Bobby Klootwijk (Nevada) en Maxi De Weert (Neymar) maakten de top vijf compleet. 

Klik hier voor alle resultaten