"Ik ken Catoki al van toen hij aan de start kwam met een andere ruiter. In het begin hebben we redelijk wat tijd moeten investeren om hem te leren kennen. Hij is echt een ander type paard dan ik gewend ben. Maar eenmaal we de klik gevonden hadden, ontwikkelde hij naar een echt winnaarstype." vertelt McLain na afloop. "Heel speciaal, Catoki kom elke dag buiten, maar we rijden hem bijna nooit, behalve wanneer hij bijna in de wedstrijdring moet. Hij functioneert puur op zijn adrenaline."

Bertram Allen volgde op het podium op ongeveer een halve seconde met Emmylou (Billy Mexico) terwijl Darragh Kenny het podium afwerkte op de rug van zijn eigen Bacardi VDL-merrie, Gouvernante. De Ier bleef nipt voor op België's, Nicola Philippaerts met onder het zadel de KWPN-hengst, Gijs (Kashmir van Schuttershof). Eerder dit seizoen sprong Philippaerts met Gijs ook reeds in de prijzen. 

Richard Vogel vervolledigde de top vijf met onder het zadel Caramba 92 (Comme Il Faut). Eveneens in de prijsuitreiking strandde Jos Verlooy met Fts Killossery Konfusion (SIEC Livello) foutloos op de achtste plek.

Alle uitslagen