Kelly Cornelis en de 5-jarige dochter van Balou du Rouet bleven in deze internationale rubriek ruim één seconde voor op Bethanie Knight en Amazing Girl Z (Action-Bearker), fokker: H.J. Schuttert). Het paar werd opgevolgd door Nederlander, Jan Conijn die zowel de derde als vierde plaats op naam schreef.

Conijn vervolledigde de top drie met de zesjarige KWPN-merrie, Marja P. (Grand Slam VDL, fokker: P. Pelleboer). Op de rug van Daktari Z (Dallas VDL, fokker: Jan Gerrits) volgde hij op de vierde plek. Voor eigen publiek werkte Melanie Gelin de top vijf af met de BWP-hengst, Reflex van 't Roosakker (Kassander Van 't Roosakker, fokker: Marc Kluskens). 


Manon Hees wint bij zeven-en achtjarigen

Op donderdag startte het sportief programma in Opglabbeek met een rubriek voor zeven-en achtjarigen. Manon Hees bleef ongeveer één tiende van een seconde voor op de concurrentie. Samen met de zevenjarige La Nulana K (Douglas, fokker: Karin Litjens) verwees Hees, Niels Kersten met Jill P (Kannan) naar de tweede plaats. Frederic Tillmann en Kaddylac (Kannan) vervolledigden de top drie.

Voor eigen publiek volgde Adeline Dick op de vierde plek. Dick loodste haar Topioca M&O Z (Tangelo vd Zuuthoeve) foutloos naar de vierde plaats. Het paar werd opgevolgd door Laura Klein en Guatemala Loisel (Lifestyle).

Alle uitslagen