Als enige bleef van der Vleuten foutloos onder de 33 seconden. Het dichtst kwam de Belgische amazone, Marthe Heudens. De amazone loodste haar BWP-merrie, Kriskras foutloos door de finish in 33,13 seconden en plaatste zich zo knap tweede. De derde trede van het podium kwam op naam van Dimme D'Haese.

De jonge springruiter sprong eerder al meermaals naar de winst en plaatste zich nu op de derde plek met onder het zadel de 11-jarige Empress Eh Z.

Als laatste aan de start met Ombre Van 't Zorgvliet  (Emerald) was Marthe Heudens al zeker van een podiumplaats. Ze speelde op zeker en zorgde voor een foutloze omloop die uiteindelijk de vierde plaats opleverde. De top vijf werd afgewerkt door Maximilian Wizberger-Jach met Montelino 24 (Montendro).

Nederlandse prijzen

Net buiten de top vijf volgde Amber Fijen op de zevende plaats. Fijen sprong foutloos in de prijzen met de 8-jarige zoon van Air Jordan Alpha Z, Aruba Van 't Eigenlo Z. In de ranking volgde landgenote Joy Lammers met Ibeau Smh (Quasimodo Z) op de achtste plek.

Uitslag