Madrid in Motion diende niet deel te nemen aan de kwartfinale en domineerde meteen in de halve finale. Voor het team kwamen Mark McAuley met GRS Lady Amaro (Amaretto d'Arco) en Maikel van der Vleuten met Beauville Z N.O.P. (Bustique) foutloos aan de start. Op donderdag werd Beauville nog gehuldigd als GCL paard van het jaar. Teamgenoot, Jack Whitaker tikte twee palen uit de lepels met zijn 11-jarige merrie, Q Paravatti N (Quality Time TN).

Paris Panthers staat met een gelijk aantal punten opde tweede plaats. Voor de Paris Panthers hield Olympisch kampioen Ben Maher het foutloos met zijn 13-jarige KWPN'er, Faltic HB (Baltic VDL). Result Equine-ruiter, Gregory Wathelet sprong met Bon Jamesbond de Hay (Diamant de Semilly) één balk uit de lepels. Hetzelfde resultaat was er voor Harrie Smolders en de 11-jarige Uricas vd Kattevennen (Uriko).

Met 16 punten staat St Tropez Pirates momenteel op plaats drie. Zowel Simon Delestre met Dexter Fontenis Z (Diarado) als Marlon Modolo Zanotelli met Grand Slam VDL (Cardento) noteerden één springfout.

Later reacties.

Volledige uitslag